dsc_081817. mai-programmet: 

         

  • kl 08.00          Flaggheising i skolegården
  • kl 09.00          Fremmøte for alle på skolen
  • kl 09.15            Utdeling av medaljer
  • kl 09.30          Taler
  • kl 10.00           Avmarsj til Festningsplassen (husk en liten drikkeflaske i vesken. Aspirantene vil få fra aspirantansvarlig). Vi er skole nr 73 i toget i år. Som tidligere år går vi til Akershus Festning, deretter opp Karl Johan forbi slottet og til Rådhuset. Vi marsjerer deretter tilbake til Uranienborg skole før hovedkorpset marsjerer videre til den tyske skolen og tilbake til Uranienborg. 
  • ca. kl 13:00     Pølser og is vil bli servert barna etter ankomst skolegården.  Vi koser oss videre med leker og salg av kake,  brus og hamburger. (PS: Korpset vil også ha to utsalgssteder i slottsparken. Anbefal gjerne venner, naboer og bekjente!)

Korpsets 17. mai-dugnadskomite kan kontaktes via Åsmund Aasland (asmund.aasland@storebr.no)

 

dsc_0925
16. mai programmet:
Tradisjonen tro spiller vi først for de minste på Uranienborg Skole og deretter for barnehagen ved Vestkanttorget. Alle i korpset får fri for å være med på dette og vil bli transportert med enten buss fra Fernanda Nissen eller t-bane (sammen med rektor) ca. kl 11.15. Oppmøte er utenfor hovedbygget. Barna må ha med seg uniform og skifter til denne enten på bussen eller i klasserom ved ankomst Urra. For de som ikke ønsker å ta med seg instrumentet sitt på FN er det mulig å legge disse i AKS bygget, som vil være åpent og betjent for avlevering fra kl 07.40. 

Avmarsj til Uranienborghjemmet blir ca. kl. 12.10. Vi er tilbake på skolen rundt kl. 13.00. Da tar vi en pause, så fint om alle tar med seg noe å spise og drikke – det er meldt veldig varmt vær!

Kl. 13.30 går vi igjen fra skolen og spiller en runde for barnehagen med avgang fra Vestkanttorget kl. 14.00. Barna er ferdig med programmet noe før kl. 15.00. Da kan de om ønskelig legge fra seg instrumentene sine i AKS-rommet for oppbevaring til 17. mai. 

Husk….

NOTER: Disse må ligge i rekkefølge, og husk notestativ/klype. Alle på trommer må merke seg rekkefølgen og spesielt passe på ulikt tempo for de enkelte sangene. Veldig fint om dere foreldre sjekker dette, og gjerne lager en liten lapp som kan limes fast på trommene. Marsjrekkefølgen er:

1) Gammel jegermarsj (HK + JR)

2) Pirates (HK)

3) Hip to be square (HK + JR) – her må alle passe tempo og de som har melodistemmen klinke til!

4) King Size (HK) – sjekk at alle barna har fått øvd på riktige fortegn

5) Rødt og svart marsj (JR)

6) Ambitions (HK) – husk groov’en fra start!

7) Sir Duke (HK) – må noe ned i tempo ift øvelsen onsdag

8) Go ahead marsj (JR)

9) Norge i rødt hvit og blått (HK)

10) La La Land (HK)

I tillegg skal alle ha nasjonalsangen (Ja vi elsker).

UNIFORMER: Alle stiller i uniform begge dager. De som stiller i bukser må ha mørkeblå bukser – ikke jeans. Jenter med langt hår stiller med musefletter. Velg sko som passer uniformen, men som også er gode. (Forebygg gjerne med plaster).

KAKER: Leveres på morningen. Har du bløtkake eller annen kake som bør stå kaldt lever i god tid før “rushet” fra kl 13. NB: Ikke skjær opp kaken på forhånd, og merk form/fat.

VELKOMMEN!