Husk å reserevere billetter

Korpset er bedt om å bidra til 2 arrangementer på Urra-festivalen.

Onsdag 6. april 2011 kl 8:30 på åpningen av festivalen i skolegården.
Oppmøte kl 08:00 i korpsrommet med instrument, noter og uniform.

Lørdag 9. april 2011 kl 17:00 Festforestilling i Oslo Konserthus.
Husk å reservere billetter til sistnevnte. Dette gjelder også vi som skal spille og alle som skal opptre. Det er gratis for elevene og de i korpset, men det må reserveres. Korpset åpner forestillingen, og når vi har spilt får vi anvist plasser i salen. Foreldre og søsken må også reserver plasser og sitter andre steder i salen. Gå inn på www.urrafestivalen.no å gjøre reservasjon også til de som skal spille i korpset. Alle elever får gratis billett, men må registrere seg for å sikre seg plass.

Hilsen Styret