Spring, the Sweet Spring

Mai nærmer seg med stormskritt og her er litt informasjon om tiden fremover:

For at korpset skal spille så bra som mulig og gi et best mulig inntrykk i gatene er følgende viktig:

 • Alle skal spille gjennom sangene flere ganger i tiden mellom øvelsene (spesielt viktig da én av samspillene faller bort 1. mai) og øve minst 10-15 min hver dag
 • Alle må sjekke at alt av uniformer, gensere, instrumenter, noteklyper, noter og annet utstyr er i orden
 • Alle bør delta på alle øvelser fremover og skal gi beskjed til Marius / Kari-Andrea om det er noen som ikke kan delta
 • Kaferteriakomitéen ønsker at hver familie gir beskjed om hva slags kake de kunne tenke seg å bake til 17. mai her: bit.ly/bakekake

DSC_0784Marsjtrening: – 24. april, 8. mai og 15. mai blir det marsjtrening for juniorer og HK fra kl. 18 (juniorene er med frem til kl. 19). Aspirantene skal også være med på marsjtrening 15. mai.

15. mai: Spilleoppdrag for SOS-barnebyer. Hovedkorpset og juniorer spiller. Antrekk korpsgenser og regnjakke – ikke uniform! Vi drar kl. 10:30 med buss  fra skolen og skal være ferdig oppstilt ved Østbanehallen kl 10:45. Gjelder solsikketog med barnehagebarn fra Østbanehallen, opp Karl Johan, til Spikersuppa. NB! Alle må søke om undervisningfri denne dagen i timene det gjelder.

Her er programmet for den 15. mai:

Kl. 11.00 Avmarsj fra Jernbanetorget
Ca 11.40:Velkommen til Solsikkefest v/Lene
11.45: Åpning av fotoutstilling v/barneombud Anne Lindboe og styreformann Halvor Stenstadvold
11:50: Sjekkoverrekkelse fra Odd Fellow
11.53: Solsikkeshow m/Kash og Zook
12:30: Slutt

16. mai: 16. mai skal korpset tradisjonen tro ledet et barnetog for småskoletrinnene og barnehagene i området. Målet er Uranienborghjemmet som skal få en liten konsert og deretter skal den yngste musikanten overlevere blomster til den eldste beboeren på hjemmet. NB! Alle må søke om undervisningfri denne dagen i timene det gjelder. Nytt i år: Korpset skal også lede tre lokale barnehager til Uranienborghjemmet fra Vestkantstorget kl. 13:30 og vil derfor ikke være ferdig før ca. kl. 14:30 (nærmere beskjed vil bli sendt ut snart)

Oppmøte kl 11:30 i korpsrommet i full uniform, eller skifte der (hovedkorps, juniorer, aspiranter). Oppstilling: 11:45. Avmarsj fra skolen kl 12. Vi går med skolens 1.-4. trinn og flaggborgen til Uranienborghjemmet. Yngste aspirant overrekker blomster. Vi trenger frivillige til å hjelpe til + en fanebærer. Har noen anledning til å hjelpe til så ta kontakt med Lisa, l.j.kjonigsen[at]medisin.uio.no

17. mai-komiteen og kafeteria-komiteen møtes kl. 18. til pakking av utstyr til bodene og forberedelser i bessa. Kaker kan leveres inn. HK hjelper til med lompepakking.

17.mai:  Vi er skole nr 19 i toget i år.

Opplegget for 2013 blir som følger:         

 • Kl 07.45         Oppmøte for ALLE i korpsrommet
 • Kl 08.00         Spilling ved flaggheising i skolegården.
 • Kl 09.00         Taler fra rektor/elevrådet og korpset spiller
 • Kl 09.15         Oppstilling og avmarsj hele skolen til Festningsplassen.
  Oppstillingsplass 3d
 • ca. kl 10.25     Avmarsj Festningsplassen inn i barnetoget, NB! I år skal vi ikke ta buss tilbake til skolen, vi skal gå slik som i fjor. Vi tar derfor av ved gamle Vestbanen/Fredssenteret og går tilbake til skolen derfra.
 • ca. kl 12:00     Salg av is, kake, pølse brus og hamburger i skolegården og i slottsparken.

Korpsets 17. mai-dugnadskomite kan kontaktes via Anette Simonsen (anette[at]resultatstyring.no)