Velkommen til et nytt semester i Uranienborg skolekorps!

Berlin2Håper alle har hatt en super sommerferie! Vi i styret gleder oss til et nytt korpsår med veldig mye spennende på programmet. Det første som står for tur er rekruttering og prøvespill for nye aspiranter og til hovedkorpset 28. august. Deretter er det korpsstevne 8. september og oppstart av notekurs senere i september med oppdeling i kunnskapsnivå. Målet for året er å ha et høyt musikalsk nivå og samtidig ha det utrolig gøy!

Har du lyst til å begynne i korps og går i 2. – 10. klasse? For mer informasjon og påmelding, se vår innmeldingsside. Prøvespill blir da 28. august. Velkommen!

Oppstart for individuelle spilletimer og samspill blir uke 36. Gleder oss til å se alle sammen igjen! Kalender for året vil bli lagt ut på hjemmesiden og delt ut på første samspill.